Екип

/Екип
Екип 2017-12-11T14:25:50+00:00
Д-р Румен Тошков
Д-р Румен ТошковЛекар
Роден е на 30 април 1981 г. През 1999 г. завършва техникум по селско стопанство и ветеринарна медицина в гр. Костинброд със специалност „Ветеринарен фелдшер“. Има завършена следдипломна специализация по „Кинология“ към ЛТУ. Започва висшето си образование във Ветеринарно-медицинския факултет на Тракийският университет. Завършил ветеринарна медицина във Факултета по Ветеринарна Медицина при Лесотехническият Университет в гр. София с отличен успех. Провеждал е стажове и е работил като ветеринарен лекар в реномирани столични ветеринарни клиники, кабинети и амбулатории.

В настоящия момент д-р Тошков е лекар в клиника „КАКАДУ“. Има интереси в областта на Вътрешни болести, Хирургия, Образна диагностика.

Семеен, с две деца.

Д-р Мая Кадийска
Д-р Мая КадийскаЛекар
Родена е на 1 май 1982 г. Получава ветеринарно-медицинското си образование във Факултета по Ветеринарна Медицина при Лесотехническия университет в гр.София с отличен успех .

По време на обучението си и след дипломирането си е била част от екипа на „Районна ветеринарна лечебница“ – гр. Дупница, медицински амбулатории и ветеринарни клиники.

В момента д-р Кадийска работи в клиника „КАКАДУ“. Има интереси в областта на Хирургия, Инфекциозни болести, Болести на екзотичните животни.

Семейна, с две деца.

Велина ПетковаСтажант лекар
Антония ЯневаСтажант
Изучава ветеринарна медицина във Факултета по Ветеринарна медицина към Лесотехническия Университет в гр. София.

Има интереси в областта на Вътрешни болести, Микробиология и микроскопска диагностика при дребните животни.

Надежда КарягинаСтажант лекар